Káva z Rwandy a tentoraz bez kofeínu.
Informace
Lala Salama znamená vo svahilčine „Dobre sa vyspi“ – dokonalý názov pre našu kávu z Rwandy. Táto výberová káva pochádza z horských oblastí, kde tisíce miestnych farmárov pestujú kávu na malých pozemkoch. Vďaka školeniu zaisťovanému umývacími stanicami výrazne zvyšujú kvalitu aj výnosy. Udržateľnosť zohráva kľúčovú úlohu – organický kompost z kávových šupiek obohacuje pôdu a väčšinu pracovníkov tvoria ženy.
Decaf proces Sparkling Water Decaffeination je jedinečný prírodný postup, pri ktorom sa kofeín extrahuje pomocou vody a oxidu uhličitého. Čerešne sa najprv naparia, aby sa uvoľnil kofeín. Následne sa ponorí do vody, kde sa oxid uhličitý viaže na molekuly kofeínu a šetrne ich odstraňuje, pričom zostávajú zachované chuťové a aromatické vlastnosti kávy. Tento proces je nielen organicky certifikovaný, ale aj veľmi šetrný k prírode. Výsledkom je dokonale vyvážená a chuťovo bohatá káva bez kofeínu, ktorá si uchováva všetky nuansy pôvodu a starostlivosti, ktoré do nej farmári vložili. Proces Sparkling Water Decaffeination je prírodný, šetrný a organicky certifikovaný, ideálny pre kávu bez kofeínu.

