Za touto výnimočnou kávou stojí farmár Bang Silalahi a jeho komunita pestovateľov z oblasti Toba na Sumatre. Špecializujú sa na produkciu jednodruhových nanolotov z vlastnej organicky certifikovanej farmy aj od partnerských farmárov v okolí. Bang Silalahi je považovaný za priekopníka moderných a udržateľných postupov – so svojím projektom začal v roku 2004 na jedinom hektári pôdy ako súčasť výskumu zameraného na rozvoj lokálneho poľnohospodárstva.
Po ručnom zbere a precíznom triedení čerešní nasleduje fermentácia za kontrolovaných anaeróbnych podmienok, obohatená o prírodný jazmín. Počas tohto procesu sa uvoľňuje jemná kvetinová aróma, ktorá kávové zrná prirodzene absorbujú. Po fermentácii sa káva premýva, suší zhruba 10–14 dní, vylupuje a niekoľkokrát triedi. Výsledkom je elegantná káva s delikátnym florálnym charakterom a výnimočnou čistotou v šálke.

