Brew bag z Keni: Čistá chuť z Kamwangi
Postup prípravy:
- Zalejte vrecko 180 ml vody s teplotou 95 °C.
- Ponárajte vrecko na 20-30 sekúnd pre uvoľnenie chuti.
- Lúhujte vrecko 5 minút pre perfektnú chuť.
Obsah balenia:
7x vrecko s kávou (12g).
Káva
Kamwangi je najväčšia spracovateľská stanica družstva New Ngariama v kenskom okrese Kirinyaga. Nachádza sa na úpätí Mt. Kenya v nadmorskej výške 1 610 m. Družstvo prevádzkuje tri stanice - Kamwangi, Kainumui a Kiamu a spolupracuje s približne 1 500 farmármi. Tí pestujú odrody Ruiru 11, SL28 a Batian až do 1 800 m n. m. Kamwangi sa dlhodobo radí medzi popredných producentov špičkovej kenskej kávy.
